Hortobágyi Lovasnapok

A térség egyik legmeghatározóbb rendezvénye különleges programkínálattal várja a látogatókat. In the area of the Máta Stud which has existed since 1671 the events will take place preserving the atmosphere of the old equestrian days but at the same time presenting various segments of todays equestrian life.


Pin On Proud Hungarian

Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemle 2022 programja.

. A Hortobágyi Lovasnapok az elmúlt évtizedekben a térség meghatározó és országhatárokon átívelő ismertségű rendezvényévé nőtte ki magát amelynek legfőbb célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének valamint a Hortobágyi Nonprofit Kft. Hortobágyi Lovasnapok 2022 2022. Között ismét megrendezik a Hortobágyi lovasnapokat.

Alkalommal várja a látogatókat grandiózusabb programkínálattal mint valaha. A lovakról és a lovasokról szól ez a hétvége a Hortobágyon. A Hortobágyi Lovasnapok legnagyobb zenei fellépője a Muzsikás Együttes mely a legismertebb népzenei formáció idehaza és külföldön egyaránt továbbá már 40 éve Magyarország népzenei nagykövete.

Közel 1000 ló 600 versenyző 400 néptáncos és. Múlt és jelen találkozása a délibábos Hortobágyon három nap a csikósok földjén. Jelenleg még nem ismert a részletes program amit megjelenik felkerül az oldalunkra.

2 days agoA Hortobágyi Lovasnapok legfőbb célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének továbbá a Mátai Ménes lótenyésztő munkájának és fogatgyűjteményének megismertetése. 1 day agoA mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata a puszta legnagyobb nyári rendezvénye. A helyszínen lótenyésztők munkájába vethetünk.

2 days agoA Hortobágyi Lovasnapok legfőbb célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének továbbá a Mátai Ménes lótenyésztő munkájának és fogatgyűjteményének megismertetése. Július elején megrendezésre került az 53. A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata a puszta legnagyobb nyári rendezvénye.

Az idén 50 éves táncházmozgalom tiszteletére nagyszabású szabadtéri táncházzal készülnek a szervezők a hortobágyi lovas arénában. Jó volt látni azt ahogyan próbál. Hortobágyi lovasnapok amire a kedvesemmel és anyukájával ellátogattunk.

A programhoz csatlakozva a Bürkös zenekar muzsikájára indul a Kárpát-medencei táncház ahol a közönséget is táncra perdítik. Hajdú-Bihar megye Hortobágy Mátai ménes. Múlt és jelen találkozása a délibábos Hortobágyon 2022.

A rendezvény az ország egyik legnagyobb lovas találkozója mely évről-évre egyre több látogatót vonz és. és ezen belül Mátai Ménes lótenyésztő munkájának és a ma is. Július 15 - 17.

A háromnapos program immár 54. A lovasnapok és nyeregszemle időpontja. Alkalommal várja a látogatókat grandiózusabb programkínálattal mint valaha.

A Hortobágyi Lovasnapok az elmúlt évtizedekben a térség meghatározó és országhatárokon átívelő ismertségű rendezvényévé nőtte ki magát. A háromnapos program immár 54. A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata a puszta legnagyobb nyári rendezvénye.

Nagy örömmel jelentjük be hogy két év után újra visszatér a Hortobágyi Lovasnapok. JÚLIUS 15 17. A Mátai Ménes Kelet-Magyarország lovas központjaként már több mint fél évszázada minden évben méltó helyéül szolgál a Hortobágyi Lovasnapoknak.

Múlt és jelen találkozása a délibábos Hortobágyon. A zenekar húzza majd a táncházmozgalom népszerű dalait amelyekre. A zenekar húzza majd a táncházmozgalom népszerű dalait amelyekre.

A hortobágyi lovasnapokon fellép a Muzsikás Együttes is. A lovasnapok és nyeregszemle helyszíne. A Hortobágyi Lovasnapok célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének megismertetése és.

Hortobágyi Nemzeti Park programok 2022. A pályán a lovaké de. Közel 1000 ló 600.

A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata a puszta legnagyobb nyári rendezvénye. Az ikonikus zenekar húzza majd a táncházmozgalom slágereit melyre kicsik és nagyok idősek és fiatalok éjszakába nyúlóan. Rengeteg újdonsággal várjuk a lovassportok és a népi hagyományok kedvelőit július 15-17.

325 325 people viewed this event. A hortobágyi lovasnapokon fellép a Muzsikás Együttes is. With the half-century history of the Hortobágy Equestrian Days it is one of the largest equestrian events in the country.

Jó szórakozást találkozzunk jövőre is az 51. A hortobágyi napok fő célja hogy a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit bemutassa. Hortobágyi Nemzeti Park kerékpártúrák 2022.

A lovasnapokat két év kényszerpihenő után rendezik meg. E-bike túrák a Hortobágy és Tisza-tó térségében. A mátai lovaspályán rendezett díjugrató- és fogathajtó versenyekkel lovasbemutatókkal ma megkezdődik a hortobágyi lovasnapok háromnapos programsorozata a puszta legnagyobb nyári rendezvénye.

Hortobágyi Lovasnapok Hortobágy-Máta Hajdu-Bihar Hungary. A pályán a lovaké de a bográcsban a szürkemarháké. 10815 likes 21 talking about this 4106 were here.

Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon. 1 day agoHortobágyi lovasnapok - Ma kezdődik a puszta legnagyobb nyári rendezvénye. Események rendezvények fesztiválok Hortobágyi Lovasnapok 20220716.

Összeszedtük 3 percben az 50. Hortobágyi lovasnapok az 54.


Equestrian Horses Riding


Hortobagyi Lovasnapok 2020 Programturizmus Novelty Sign Novelty Convenience Store Products


Csikosok Robogon Es Lohaton Sling Backpack Satchel Messenger Bag


Hortobagy Dicso Ronasag Te Vagy Az Isten Homloka Petofi Sandor Hortobagyi Lovasnapok Es Nyeregszemle 2015 Julius 4 5 Hunga Horses Heart Of Europe Hungary


Visegradi Nemzetkozi Palotajatekok 2020 Programturizmus Riding Helmets Riding Helmet


Pin On Home


Post Title Guardia Suiza Suiza


50th Equestrian Days Hortobagyi Lovasnapok Equestrian Horses 50th


Pin On Hungarian Folk Art And Traditions


Hortobagy Dicso Ronasag Te Vagy Az Isten Homloka Petofi Sandor Hortobagyi Lovasnapok Es Nyeregszemle 2015 Julius 4 Hungary History Hungary Heart Of Europe


Vitnyedi Leany Fon Rokka Folk Art Folk Costume Folk


Diszes Mezeskalacs Dobozok Hazak Food Coffee Coffee Bag


Visegradi Nemzetkozi Palotajatekok 2020 Programturizmus Riding Helmets Riding Helmet


射手mauro 曾廣儀攝 Arco Novelty Sign Decor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel